Sunday, 1 December 2013

Saya Nak RM 100 daripada Lyssa Faizureen !

Assalamualaikum w.b.t,

                     

Nak join jugak sebab tengok ramai dah yang join. Huhuhu....Btw, happy anniversary kepada blog kak Lyssa. Seingat saya, blog tutorial pertama yang saya terjah sebagai panduan adalah blog kak Lyssa. Hihihi.....blog Purple Territory ni pulak baru 1 tahun 2 bulan. Lebih kuranglah..saya start berblogging pada 27.10.2013. Masa tu, rasa nak berblogging sebab tengok kawan ada blog dan rasa best. Sebab itulah wujudnya blog ni. Kalau nak tahu macam mana terhasilnya url blog boladuri.blogspot.com ni boleh baca kat sini. Ok, panjang lebar pulak berceloteh... :)

Tag: 1   2  3

4 comments:

Terima kasih sudi komen ;)