Sunday, 15 December 2013

Havoc Giveaway by Isabella Idura

Assalamualaikum w.b.t,

                         hadiah, Giveaway, Havoc Giveaway
                                              klik banner untuk join

 Jom ramai-ramai kita serbu havoc giveaway ni kerana syarat dia cukup mudah.

--> Syarat-syarat

1. Follow blog bella


2. Buat entri bertajuk Havoc Giveaway by Isabella Idura. Gam kuat2 banner GA ni dan link kan semula ke blog ini. 

3. Tag sekurang-kurangnya 3orang dan pastikan mereka tau pasal GA yang havoc ni.
4. Sila like page Facebook

Senang je kan syaratnya. Pemenang bertuah akan diumumkan tiap-tiap minggu dan hadiah-hadiah cute menanti. ^_^

Tag: Miss Double 'A'Kakak Tiri CinderellaAna Nur

                                                                                                

14 comments:

  1. Thanks you purple.. Berbesar hati bella sebab miss purple sudi join. Anyway blog purple ni cute giler la.Ada rerama jatuh. Jom yang lain join sebab hadiah banyak lagi. Jangan jelous kalau miss purple kita ni menang.. daaa..

    ReplyDelete
  2. Terima kasih banyak-banyak. Terharu. :') Hihihi...

    ReplyDelete
  3. thanx sudi tag saya ye .. btw, selamat bersegmen and goodluck tau ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama...akak pun good luck juga. ^_^

      Delete
  4. Assalammualaikum ,Ainur :) Syukran tag ^_^
    Mnarik :) InsyaALLAH , jika ada ksempatan , akan join ! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...join jangan tak join. Hadiah dia semua cute. :)

      Delete
  5. thanx sudi tag saya ye . in shaa Allah menang, selamat bersegmen and goodluck tau (:

    ReplyDelete
  6. Dari Ga yang sama ^_^ Good luck :D
    http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2013/12/havoc-giveaway-by-isabella-idura.html

    ReplyDelete
  7. Assalamuaalaikum.. bella in the blog yo.. hehehhee...Tahniah!! Bella dah tutup giveaway bella jadi bella pilih ainur athikah sebagai pemenang.. ok? Tahniah.. sila comment bg alamat ok?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam.. terima kasih banyak-banyak... :)

      Delete

Terima kasih sudi komen ;)