Friday, 29 November 2013

Pencarian Bloglist Bulan Disember By Purple Territory

Assalamualaikum w.b.t,
                                                                *sticky post*

                                                   
*layak ke digelar banner?*

Ok.....ni bukan segmen atau apa-apa. Cuma nak cari bloglist sahaja. Sebenarnya, nak beritahu yang bloglist kat tepi tu dari saya awal berblogging, tak pernah tukar. Jadi, hari ni rasa nak tukar tapi tak tahu nak masukkan blog siapa sebab semua blog hebat-hebat belaka. Betul, tak tipu. ^_^ Jadi, siapa yang sudi joinlah. Cuma ada kelainan sikit sebab orang yang join akan untung tanpa syarat.

KENAPA ANDA PERLU JOIN?

  • Korang boleh join pencarian ni tanpa buat entry. Cuma tinggalkan url blog sahaja.
  • Kalau nak follow blog ni, followlah. Kalau tak nak pun tak apa.
  • Semua peserta In Shaa Allah saya akan follow korang.
  • Kalau korang nak saya klik iklan ke apa ke beritahu je. Tapi paling maximum lima syarat sahaja dan perlu buat entry. Kalau nak letak banner tu letaklah. Kalau tak nak pun tak apa. :)
BAGAIMANA BLOGLIST DIPILIH?

  • 5 orang yang tersenarai dalam list 'Jari Sihat'
  • 5 orang lagi guna random.org. Itupun kalau lebih 5 orang peserta
Ok, tunggu apa lagi? Joinlah...sebenarnya saya sendiri pun tak pasti ada ke tak orang nak join.

                                                   SENARAI PESERTA

PERHATIAN: Blog yang dipilih untuk masuk ke dalam bloglist akan diumumkan pada 30 november ataupun                        1 Disember.


                                                                                             

16 comments:

  1. Rifa join ye :) done follow blog awak :D >> http://rifalittlesparrowz.blogspot.com/ <<

    ReplyDelete
  2. nanti kitee join. support purple! *tetibe. hihi. go purple go :)

    ReplyDelete
  3. done follow you already (: saya tinggalkan link ye ^^

    http://kakaktiricinderella-stories.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Assalam, kitee pon join!
    Dah follow kamu #247. Visit me- http://supersweetcola.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Saya pun nak join :) Dah lama dah saya follow awak :D hee
    http://atikabaharudin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Assalamu'alaikum. Good afternoon and greetings introductions, please visit my blog, or to https://play.google.com/store/apps/details?id=air.PuzzleBarbie and https://play.google.com/store/apps/ details? id = air.KumpulanDongeng, there is a children's story and puzzles to educate and hone the intelligence of children, perhaps you possessed child, brother, or nephew, please try the FREE, hopefully useful, thank you.

    ReplyDelete
  7. http://blogyanapunya.blogspot.com/ saye join

    ReplyDelete
  8. fae join :)

    http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Saya join... Dah lama follow di sini. :D

    http://girlzowey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Assalammualaikum .. InsyaAllah join .. dh follow blog anda .. :) http://luahansikhilaf.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. join :)

    http://blogcontestgiveaway.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)