Friday, 6 September 2013

Apabila Budak Karoot Menyerang.... ( Part 1 )


Macam nilah jadinya bila budak karoot menyerang. Dia takkan guna perkataan-perkataan yang kesat, sabotaj, mendakwa dan perbuatan yang sewaktu dengannya tetapi dia hanya akan gunakan perkataan yang karoot dengan karakter yang karoot seperti contoh di atas walaupun personaliti dirinya sudah menunjukkan bahawa dirinya karoot. (harap fahamlah).

OK.....Jadi entry ni khas untuk mendedahkan identiti orang yang paling karoot dalam Kluang ni. Orangnya adalah:

NUR AQLIYA BARI' BINTI MAZLAN A.K.A BOBOT(cara sebutannya mestilah lidah tersentil sikit ya)

*sorry Aqliya*

Kenapa dia digelar budak karoot? Sebab dia suka mengaroot. Jadi, saya dan dia telah menerbitkan sebuah buku karoot yang penuh dengan cerita karoot. Antara tajuknya:

1. Aqliya giwel
2. Tragedi cempedak busuk
3. Jejaka pilihan kucing
4. Niat pergi gym
5. Perjumpaan rahsia
6. Perkara yang tidak dapat disangkal
7. Ikan masin mat bulu
8. Kisah Nadia tanteran
9. Manissha the nyanyok noob girl
10. The tale of Janice tail
11. Petua karoot

Kami juga sedang menghasilkan sebuah cerita yang bertajuk ' Supret Cabir' iaitu seorang manusia yang mati akibat dikentutkan oleh seseorang yang berkentut sadis. Entah bilalah cerita ni nak siap.

Dia juga ada satu rahsia:Ketika dia masih kecil, dia ternampak sebuah stapler yang anggun lagi menawan milik ibunya. Kat stapler tu kan bila dibuka ada bulat2 kecil warna-warni(seperti gambar di atas). Jadi, dia menyangka bulat2 tu adalah gula-gula lalu dijilatnya sehingga kering air liur tanpa pengetahuan ibunya. Dia berkata" Entah kertas pejabat mana yang ada air liur dia". Ish....ish....ish....
Info tambahan: Dia pernah mewakili pertandingan kembang kempis hidung paling laju dan dia pernah memenangi pertandingan itu.
SEMUA DI ATAS ADALAH CERITA BENAR BUKAN REKAAN SEMATA-MATA DAN SUDAH PASTI ADA KAITAN DENGAN YANG HIDUP. ENTRI INI DIBUAT ATAS PERMINTAAN BOBOT SENDIRI.
                                                                                     Bersambung......

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen ;)