Wednesday, 10 April 2013

Segmen: Ramaikan Follower Blog 2013 By NurulFHMT


Assalamualaikum,                  




                                      


Keistimewaan segmen ini:


1. DAPAT MENGENALI BLOGGER-BLOGGER LAIN
*Tidak kira blogger yang masih baru di dunia blog atau yang sudah aktif lama dalam dunia blog.
2. DAPAT MENGERATKAN LAGI SILATURAHIM SESAMA BLOGGER LAIN
di samping itu juga,korang akan...
3. DAPAT MENINGKATKAN FOLLOWER DI BLOG MASING-MASING
* In Shaa Allah

Syarat-syarat untuk join segmen ini:

1. Follow blog ini.2. Like fanpage blog ini.  ( tak ada fb )
3. Buat 1 entri bertajuk "SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"4.Copy paste banner  ke dalam entri anda.5. Hantarkan link segmen (bukan link blog) ke ruangan komen entri segmen ini.Jangan hantar di shoutbox atau di ruangan komen entri lain.
Tarikh tamat:

                                31 DISEMBER 2013 



Followers sekarang 163 orang. ^_^

19 comments:

  1. terima kasih sudi join :)

    senarai peserta!
    http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

    jom join contest ini : http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/04/contest-header-paling-meletop-2013-by.html

    ReplyDelete
  2. @Nurul Yuyu: Sama-sama. Oh, terima kasih sudi jemput sekali lagi. ^_^

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. BS datang blogwalking kat sini :) dari segmen yg sama, no 147.. lawa blog kaler pink. hehe. BS dah follow :)

    ReplyDelete
  4. Singgah sini dari segmen yang saya,

    Dah follow awak,

    Jom follow saya jugak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  5. Hai dear.dtg follow blog awk blk >_<

    ReplyDelete
  6. balas kunjungan...
    done follow back..
    (n_n)

    ReplyDelete
  7. salam...daddy dtg utk balas kunjungan n follow back this awesome blog.....happy blogging!

    ReplyDelete
  8. salam kenal.. dari segmen yang sama.. selesai follow di sini.. follower #178..

    http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  9. Segmen yang sama..singgah2 la kite ekk.. :)

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama. Dah follow sini. ^_^

    http://plovely89-lovelyblog.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  11. salam ukhwah.... akak dah follow adik... mu lucky number 181

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan selambat berkenelan Comeiinya blog neyh . Dari segmen yang sama , Done folow you , Jom join segmen Arni http://arnilala.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-setahun-by-arni.html

    ReplyDelete
  13. hai..datang follow ur blog :)

    ReplyDelete
  14. Dari segment sama.. :)

    http://dakskema88.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete
  15. Singgah sini dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

    atau

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

    Dah follow awak,

    Jom follow saya pulak.

    ReplyDelete
  16. FOLLOW ME BACK~~ http://pkehidupan.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. salam ukhuwah :) fly dr segmen yg sama...come to ziarah my blog

    http://amirahsakinah.blogspot.com/2013/06/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)