Tuesday, 26 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah

Assalamualaikum....

                                             



SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni ( done  kecuali fb sebab tak ada fb )

2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja* ( done )

3) Pilih dua hadiah yang korang nak 
TSHIRT MUSLIMAH
DAN

novel

4) Follow dan like pages sponsor ( done kecuali fb sebab tak ada )


5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013





12 comments:

  1. singgah
    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama..
    Singgah
    Good Luck!
    Sudi2 lah singgah

    http://aindonashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  3. Semoga brjaya.

    ReplyDelete
  4. Singgah. Jemput singgah ke blog saya pulak. :)

    http://arinalola.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  5. dari segmen sama. bw n follow sini dear :D

    http://secretloveofain.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. Salam ziarah dari segmen yang sama...:-)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. http://ahbuii.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html
    dari segmen yg sama :)
    Follow blog ni :)

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. hYE .. syasya dtg dari segmen yg sama .. kalau ada masa jom lawat syasya pula :)
    * Good LuCk *

    http://music-syasya95.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  11. gud luck..balas kunjungn d sini...(^_^)

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    saya follower awak #156

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)