Thursday, 28 March 2013

Segmen Bloglist Penggal ke-2 & Review Blog

Assalamualaikum.


                                           


Blog yang bertuah untuk menetap di sini hanyalah 20 orang blogger sahaja. Tapi bagi yang tak berjaya masuk ke dalam bloglist, blog mereka akan direview. Jadi, takdelah frust sampai jerit depan lappy " Arghh!!!!! Kenapa aku tak terpilih? Apa kurangnya aku? Jangan pedulikan aku. Aku nak pergi terjun longkang depan rumah. Arghhhh".

Segmen ini akan berlangsung selama satu minggu sahaja. Top referral dan siapa yang tag paling banyak akan memenangi hadiah top-up RM 10. Hanya seorang pemenang sahaja tau.

Syarat- syarat

1) Follow blog ni dan follow ni dan juga Like fanpage blog ni. (Akan di lihat ye) ( saya tk boleh like sebab tak ada fb )

3) Letakkan banner kat atas ni dalam entry korang.
4) Backlink kan ke entry ini.
5) Dah siap? Tinggal kan LINK ENTRY anda di kotak komen di sini.



Saya nak tag:

1)Alya Humaira'
2) Empty Glass
3) Wana Wonderland
4) I'm Nobody
5) ! * Sherry_Baizura *!
6) http://unpredictablejieha.blogspot.com
7) ! Aina Areen !
8) Aini Zakaria
9) Amer Corner
10) Cik Fie
11) http://blurrr4evablurr.blogspot.com
12) http://www.amalinalee.my
13) http://dyshasahhir.blogspot.com
14) http://chokollislover.blogspot.com
15) http://beautyshinju.blogspot.com
16) http://fatinhalid.blogspot.com
17) http://nurbaiyah86.blogspot.com
18) http://mrsteddybearlover.blogspot.com
19) http://faraheffa.blogspot.com
20) http://hikayathiudpku.blogspot.com
21) http://najihah99yusoff.blogspot.com
22) http://nasrizfardisza.blogspot.com
23) http://lissa-lissalalissa.blogspot.com
24) http://nuraribahizni.blogspot.com
25) http://musyirahariys.blogspot.com
26) http://dakwahmahabbah.blogspot.com
27) http://ienachibumb.blogspot.com
28) http://myrahthesamuraii.blogspot.com
29) http://lemonkeyluver.blogspot.com
30) http://biskutberkulat.blogspot.com
31) http://catberrymilk.blogspot.com
32) http://dearcrush-iloveyou.blogspot.com
33) http://jesse-rose.blogspot.com
34) http://nadianeurons.blogspot.com
35) http://chinta90.blogspot.com
36) http://nanameer-patrickstar.blogspot.com
37) http://cintadafakarindu.blogspot.com
38) http://amyfendi.blogspot.com
39) http://sibodohjangankacau.blogspot.com
40) http://www.afieqaisarah.com
41) http://bloggua-tieqa.blogspot.com
42) http://aliaazlovely.blogspot.com
43) http://mylifeisalwayssimple.blogspot.com
44) http://eyraonlinediary.blogspot.com
45) http://aliyahussin.blogspot.com
46) http://loveofamalinaafandi.blogspot.com
47) http://amorevolta.blogspot.com
48) http://budakpeliksstory.blogspot.com
49) http://miszfarahanis.blogspot.com
50) http://fieqaloveislife.blogspot.com
51) http://anisyasminpunyebelog.blogspot.com

12 comments:

  1. thnks tag :) anis tak join ek ? sebab followers anis siket je , tak ramai . lagipon anis taktaw nak tag sape .

    ReplyDelete
  2. hyep..thanx tag me :)
    hihihihiii..

    ReplyDelete
  3. thanks coz sudi tag sy...
    nk join tp tak pandai nk wt colum2 lg..still tgh bljr...
    pape pn gudluck for this segmen..^_^

    ReplyDelete
  4. thx dear coz tag sy:)..gd luck to u too!

    ReplyDelete
  5. Thank you for the tag. Sorry lambat, baru balik PLKN hehe

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum . kita ada follow awak . follow kita balik .

    cikaineddihar.blogspot.com :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)