Tuesday, 12 February 2013

Baru tahu......Jom cuba!

Assalamualaikum kepada semua para pembaca yang dikasihi,

Hari ni kan saya baru tahu satu benda yang memang buat saya jakon. Tak tahulah kalau saya ni dah ketinggalan zaman. Agaknya korang dah tahu benda ni kot. Tak pedulilah nak jugak beritahu dalam blog kesayangan ni. *rindu*


                                   1. Korang bukak Google. Cepatlah bukak!



2. Korang taip zerg rush dan terus enter.

                        
                                                     
3. Korang akan tengok ada sesuatu benda jatuh.


 

Benda tu sebenarnya permainan. Korang kena klik banyak kali kat benda bulat tu sampai habis. Nanti korang tengoklah markah. Apalagi? Jomlah main......... :)

Kalau korang baru tahu benda ni komen kat bawah. Kalau yang dah lama tahu pun kena komen jugak. :3