Tuesday, 1 January 2013

Segmen Up Follower Dengan Sepantas Kilat II ♥


Segmen ini memang hebat, followers banyak hati senang. Korang nak tingkatkan followers? Mesti nakkan? Kalau nak mari sini datang dekat kita ramai2 join segmen ni. 

Syarat-syaratnya ialah :-)

1. Follow blog ini *jika belum dan follow twitter dia kalau ada*

2. Buat satu entry yang bertajuk seperti di entry yang saya buat ni. Tempek banner dan hantar link entry ke sini --------->SECRETS.

3. Letak caption ' BELOM COBA, BELOM TAW '.

Simple je kan?

Tapi korang mesti follow balik kalau ada orang mintak follow. Jangan tak follow, jangan buat muka seposen dan jangan nak sombong.

Apa lagi jomlah join. Peluang jangan dilepaskan. Jom klik banner dan lebamkan jari-jemari anda yang lembut itu untuk menulis entri.
BELOM COBA BELOM TAW

47 comments:

  1. singgah dari segmen y sama :)
    Done follow awk ;)
    Jom singgah sini yer ==>

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  2. came from the same segment!

    followed! follow me back at

    http://meetimran.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  3. Hai

    Dari segmen yang sama. Follow U, Follow me back

    http://whatilike-my.blogspot.com/2013/01/i-like-segmen-up-follower-dengan.html

    ReplyDelete

  4. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam. Done follow you and I leave my comment at your entry.

      Delete
  5. Salam. kesini ! ciik Ash kesini follow balik. hihi. Btw, salam perkenalan. ^-^

    http://duniaakupenuhdenganmusic.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  6. Hi. Kite dh follow awk taw. Dar segmen yg sama. Selamat Berkenalan.. ^^

    Singgah d sini :

    http://kura-ku.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat berkenalan juga.Done follow awak balik.

      Delete
  7. Assalamulaikum..
    Bw dari segmen yang sama n done follow balik blog ni..
    selamat berkenalan..n hepi blogging
    http://indahsutera0605.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat-ii.html

    ReplyDelete
  8. Saya Alysha| done follow here
    Hope dapat follow me back :) http://alyshasyahirah.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dah follow awak balik. Terima kasih sebab follow saya.

      Delete
  9. salam alaik...
    dri segmen yg same..^__^

    done follow...salam persahabatan

    http://meerazain.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam alaik....

      Terima kasih sebab follow saya. Saya sudah follow awak balik. Salam persahabatan.

      Delete
  10. Dri segmen yang sama...dah follow...harap follow balik...

    http://justiyxat.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya sudah follow awak balik. Terima kasih sebab follow saya.

      Delete
  11. From the same segmen, done following you. Follow me back tau! Hehehe salam perkenalan! :) http://bielanaat.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done following you too. Salam perkenalan! :)♥ A LOT OF LOVE ♥

      Delete
  12. dtg sini follow balik..
    http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. saya dri segmen yg sama, done follow u!

    http://wejustfriends.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  14. Hai , datang dari segmen sama .
    Done follow sini .

    http://naksusu.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  15. tq follow... sy pun dah follow awk...^_^

    http://disebalikhumaira.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-dengna-sepantas.html

    ReplyDelete
  16. Salam...dari segmen yang sama...dah follow http://www.mentariminda.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  17. dari segmen sama. Done follow you #54

    Jom join segment:
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/segment-pencarian-bloglist-owhsem.html

    Jom join contest jugak.
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

    ReplyDelete
  18. Same segmen..Done Follow..Follow me back ok..^_^

    http://inikisahhidupsabrie.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    Jangan Buka Twitter Ketika'

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, datang dari segmen yang sama. Done follow you . Follow me: http://superwomanlifestories.blogspot.com/2013/01/segmen-up-follower-dengan-sepantas.html

    ReplyDelete
  20. salam..tq sudi singgah blog saya..done follow u back..:)

    ReplyDelete
  21. saya datang singgah balas kunjungan . done follow here :D

    ReplyDelete
  22. salam,dari segmen yang sama.I did follow you,then you hit me back..Ngee..follow me back dear..
    http://sazlinashaza.blogspot.com
    P/s:late comer ini nak minta mahaf..saya agak lambat..huaaarggghh..nanges..=.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah follow awak. Sorry lambat follow. Saya x perasan.

      Delete
  23. salam..dari segmen yg sama..done follow u =)
    http://hearmeallah.blogspot.com/2012/12/segmen-up-follower-sepantas-kilat-ii.html

    ReplyDelete
  24. salam perkenalan , , :)
    dtg dari segmen yg sama
    done follow you,follow me back , ,,
    http://storymoryatin94.blogspot.com/2013/02/segmen-up-follower-dengan-sepantas-kilat.html

    ReplyDelete
  25. salam , ,dtg dari segmen yg sama , ,salam perkenalan :)
    done follow you , ,follow me back k :)
    http://storymoryatin94.blogspot.com/2013/02/segmen-up-follower-dengan-sepantas-kilat.html?showComment=1360827941459#c897272956522789022

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)