Thursday, 10 January 2013

Review Blog Bertuah



Fuh, dah lama x update. Maklumlah dah mula sekolah. Macam2 aktiviti ada. Nanti saya ceritakan. Kalau korang tengok betul2 berderet-deretkan saya join segmen? Rasa macam seronok pulak join segmen... Kali ni saya join segmen review blog. Maksudnya setiap peserta akan direview blog mereka oleh dia.

Saya suka orang review blog saya. Saya boleh tahu apa yang kureng kat blog saya. Jadi saya boleh perbaikinya. Jangan jadi orang sombong, perasan hebat padahal hem.........* tak tahu nak cakap apa*.

Kalau awak semua nak join, joinlah. seronok tau bila ada orang komen pasal blog kita. Rasa femous ada....*gurau* Tunggu apa lagi? Kliklah banner yang telah ditempek tu....Tak nak? Report kat penganjur segmen ni.....*ugut-ugut*

Assalamualaikum........

No comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi komen ;)