Friday, 25 January 2013

First Ever Giveaway By I & A

Assalamualaikum kepada semua,


                                     
                                         * klik di sini untuk terbang merebut hadiah*

Saya kena tag untuk segmen ni. Jadi kenalah join. Terima kasih awak sebab tag saya. Ok, segmen ni ada lebih 40 hadiah untuk dimenangi. Wow, banyaknya.

Syarat-syarat:

* Follow blog ini, ini
* Like page ini, ini
* Add friend ini
* Follow twitter ini *wajib bagi yang ada*(akan difollow balik)
* Follow add like semua sponsor wajib!
* Buat satu entry bertajuk ' First Ever Giveaway By I & A '
* Letak banner dan backlinkkan ke blog ini
* Tag sekurang-kurangnya 3 blogger dan pastikan mereka tahu.
* Tinggalkan link entry korang kat kotak komen ini
* Silakan like,add, follow sponsor ini di sini ---------> Purplelicious

Pemilihan pemenang:

* Random.org
* Top refferral

Berakhir 15/20 Februari 2013

Saya nak tag:

* Alya Humaira'
* I'm an astronout
* Nabila Medan
* Fazlina Humaira

7 comments:

  1. Singgah sini :)
    http://aidalor.blogspot.com/2013/01/first-ever-giveaway-by-ia.html

    ReplyDelete
  2. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/first-ever-giveaway-by-i-a.html

    ReplyDelete
  3. izzatiaz248@gmail.com ni email nanti akak email information akak ye :) sorry sebab hadiah tu lambat nak pos sebab tak de masa lagi.. sorry ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)