Sunday, 30 December 2012

Limited Edition Giveaway By Dyssa Sahhir

Hari ni first time saya join Giveaway. Tiba2 rasa rajin pula nak join. Ika jumpa Giveaway ni kat blog sini. Last date dia esok. Alhamdulillah sempat. Giveaway ni dianjurkan oleh Dyssa Sahhir.Korang join lah sekali. Insya-Allah, kalau ada rezeki dapatlah hadiah. Hadiah untuk 20 orang blogger sahaja.

Saya ni pun bukannya nak sangat menang. Cuma nak mengisi aktiviti ketika perut sedang berkeroncong menyanyikan lagu rap yang tidak diiktiraf. Hari ni mak masak lauk ikan. Ika ni memang jenis tak makan ikan kecuali ikan bilis dan makanan ringan yang telah diproses.

Kalau nak oin just klik banner. Terima kasih.

Oklah, Assalamualaikum.

6 comments:

  1. Datang singgah dari segmen sama..
    Good Luck dear.. =)

    jemput join GA shekechik juga

    http://shekechik.blogspot.com/2012/12/first-giveaway-by-shekechik.html

    ReplyDelete
  2. hai! budak SLE datang folo sini dari segmen yang sama! jemput la ke blog deno nanti ya :)

    www.dayangdeno.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima kasih sudi komen ;)